Gelukkig 2016!

In 2016 gaat Vision AfriKa op volle kracht door! De organisatie bestaat dit jaar alweer 12 jaar. We zijn enorm trots en dankbaar dat de stafleden in Zuid Afrika hun goede werk in 2016 kunnen uitbreiden en verbeteren mede dankzij jullie steun!
Terugblik
Vision AfriKa learners
Afgelopen jaar zijn er belangrijke beslissingen genomen over de focus en doelgroep van Vision AfriKa. Vision AfriKa gaat zich steeds meer richten op de kansen van jongeren in het onderwijs. Volgens ons een goede keuze omdat prestaties in het onderwijs grote invloed hebben op de toekomst van de jongeren. Daarnaast blijft er natuurlijk veel aandacht voor persoonlijke vaardigheden en voor de uitdagingen die het leven in Kayamandi met zich mee brengt.
Ook in Nederland was er genoeg activiteit rondom Vision AfriKa. Jullie kwamen massaal af op de borrels en steunden ons met lidmaatschappen, giften en inzet. Fantastisch!
Vooruitblik
In 2016 zal Vision AfriKa zich onvermoeibaar blijven inzetten voor de toekomst van de jongeren uit Kayamandi. We zullen extra inzetten op het volgen van oud Vision AfriKa deelnemers. Zo kunnen we het programma beter evalueren en kunnen we deze groep nog beter inzetten als rolmodel en als ondersteuning van het programma.
En natuurlijk zijn wij zelf van plan om jullie in 2016 weer met leuke borrels te verrassen! Heb je zelf creatieve ideeën over borrels en zin om die samen met ons uit te voeren? Mail ons dan!
Namens Vision AfriKa Europe wensen wij jullie een
HEEL GELUKKIG 2016!
Emma
Charles
Loes
[email protected]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Related Posts

Feedback from Europe

Foundation Vision AfriKa Europe Monday the 13th of February saw the official kick-off...